Noticies

DSCN0461INICI DE LA NOVENA A LA MARE DE DÉU DEL PATROCINI
El 30 d’agost de 2013, va tenir lloc l’inici de la Novena a la MARE DE DÉU DEL PATROCINI amb les ofrenes de diferents grups:
Dues colles de joves del Corre de bou (Les Barreres i El Calaixó) van oferir el mocador que porten a les cordes; disset escolans i escolanes van fer ofrena del toc de la campaneta; els Geganters i Grallers de Cardona van oferir el ball dels gegantons, que van ser batejats en aquest mateix acte; finalment, els nens del Ball de bastons van ballar amb la música tocada pel Lluís Marmi.
També es van lliurar les medalles i els carnets als nous confrares, un total de 15 en un any, tot i que se n’hi afegiren dos mes la setmana següent.
Tot seguit, a la sortida de l’acte, hi hagué una botifarrada i música a càrrec del duet Eclipse, encara que la presència de la pluja durant la novena va fer minvar la presència de gent al ball.
Enguany, com a altra novetat a part de l’activitat més lúdica, hi hagué ofrenes a la Mare de Déu gairebé tots els dies de la Novena:
Dissabte, dos grups: els matrimonis i les priores dels Sants Màrtirs.
Dilluns: Mans Unides
Dimarts: Catequistes
Dimecres, dos grups: Lectors i la Coral Cardonina
Dijous: Càritas
Divendres: Neteja
Aquestes ofrenes dels diferents grups relacionats amb la parròquia van fer que la Novena gaudís de més participació dels fidels.

21 abril 2015

Enllaç per veure imatges de la restauració

Vols veure el procés de #restauració de la 'Mare de Déu del Patrocini' a #Cardona? https://t.co/VpILss7mvp #patrimoni pic.twitter.com/FL3Hy2CmQF — Patrimoni. gencat (@patrimonigencat) April 15, 2015

31 març 2015

Donatius per a la restauració de la imatge

Recollida de donatius per finançar la restauració de la imatge de la Mare de Déu de Patrocini, ja que el cost que ha d’assumir la parròquia de Cardona és de 9000 euros. Aportacions a la pàgina Verkami (del 28 de març al 7 de maig): http://vkm.is/patrocini També es poden fer donatius al compte de “la […]

31 març 2015

Logotip

El logotip de la Confraria l’ha fet l’Elies Xandri gratuïtament. La Confraria li agraeix la seva excel·lent feina i la seva col·laboració.

25 març 2015

Inscripció portadors processó del 31 de maig

Amb motiu de la celebració dels 75 anys del retorn de la imatge de la Mare de Déu del Patrocini, us informem que el 31 de maig, a la tarda, tindrà lloc la solemne processó pels carrers de la vila amb la imatge restaurada. Voldríem sol•licitar-vos que us apuntéssiu per ser portadors en aquesta solemne […]

25 març 2015

Sortida Centre de Restauració

Us comuniquem que el dissabte 11 d’abril la Confraria ha programat una sortida al Centre de Restauració de la Generalitat, a Valldoreix, on podrem visitar la imatge de la nostra patrona i les dependències del Centre. També visitarem el monestir de Sant Cugat i ens quedarem a dinar en aquesta població. El preu de la […]

25 març 2015

Trasllat de la imatge

El divendres 13 de març de 2015 la imatge de la Mare de Déu del Patrocini va ser baixada del cambril per ser traslladada al Centre de Restauració de la Generalitat, on romadrà durant uns dos mesos, i serà retornada a Cardona, un cop restaurada,per als actes del diumenge 31 de maig.

25 març 2015

Presentació actes 75è aniversari del retorn de la imatge

El passat diumenge 8 de març, emmarcat en un acte de gran senzillesa, la Confraria de la Mare de Déu del Patrocini de Cardona va voler presentar els actes que durà a terme per celebrar el 75 aniversari del retorn de la imatge restaurada de la Mare de Déu. Vam comptar amb Mn. Lluís Prat, […]

7 maig 2013

Hello world!

Welcome to DIBA Int Sites. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!